Mesaj Sayısı : 644 Location : Anamın qarnındannn...Nerden oLck??? Kayıt tarihi : 29/01/08
Konu: Geri: BLUE JEAN(MART 2008) Perş. Mart 06, 2008 6:28 pm
th li dimi yani yoksa almam da merak ettim şimdi yaw
_________________ Gök yüzüne bakıyorm...Sdece bir ay ve yıLdz...Sdece sen ve ben....İşte o ay snsin....Etrfımı aydnLtan snsin...IşığnLa gzLerimi kmaştırn yine snsin...Peki bn neym?Bn snn ynında ışıksz...Küçück kLmış br yldızım....Sn bndn bu kadar byükkn bni nsL görebiLrsn ki?Göremzsn....Çnkü kndinde kyboLmşsn...Göremzsn çnkü bn çok küçüğm...
Mesaj Sayısı : 644 Location : Anamın qarnındannn...Nerden oLck??? Kayıt tarihi : 29/01/08
Konu: Geri: BLUE JEAN(MART 2008) C.tesi Mart 22, 2008 3:38 pm
evet bende anneme çaktırmadan aynı sayıdan iki tane aldım arkalı önlü duvarıma astım:laugh:
_________________ Gök yüzüne bakıyorm...Sdece bir ay ve yıLdz...Sdece sen ve ben....İşte o ay snsin....Etrfımı aydnLtan snsin...IşığnLa gzLerimi kmaştırn yine snsin...Peki bn neym?Bn snn ynında ışıksz...Küçück kLmış br yldızım....Sn bndn bu kadar byükkn bni nsL görebiLrsn ki?Göremzsn....Çnkü kndinde kyboLmşsn...Göremzsn çnkü bn çok küçüğm...
Konu: Geri: BLUE JEAN(MART 2008) Paz Mart 23, 2008 1:57 pm
Bende iki tane aldım. Bu da yetmedi üçüncüyü almayı düşünüyordum ama arkadaşım vericek onuda Yırtarım posterleri falan.. Tedbiri elden bırakmamak lazım
Konu: Geri: BLUE JEAN(MART 2008) Ptsi Mart 24, 2008 5:50 pm
evet kesinlikle öyle.